Små reflektioner om livet som jag lever det!

Vi bor på ett zoo – tror jag

Börjar tro att vi bokat rum på en zoologiskt trädgård. Har fått skåda djur av alla möjliga sorter – vilket inte skulle vara så konstigt om vi faktiskt gett oss ut i naturen. Men vi har nästan inte lämnat hotellområdet än…

Agutier (ibland kallade guldharar fast det alls inte är en hare) är det gott om. De lufsar runt här i sakta mak och bryr sig inte så särdeles mycket om oss människor. Riktigt ända fram får man inte komma men annars skiter de högaktningsfullt i oss tokiga turister.

Fåglarna trivs bra här som de ser ut, särskilt påfåglarna som ränner runt överallt (mötte en inne i baren igår) men dem har jag inte lyckats fånga på bild än. Men det kommer nog foton på dom också för det finns många av dem.

Apor finns det också gott om i hotellträdgården. De ställer till med en del ofog men är till nytta för vissa andra. Finns det apor i träden är Agutierna nedanför och fångar upp frukt och nötter som aporna kastar ner. Just den här apan hade en unge i släptåg men hen ville inte vara med på bild.

Ödlorna ligger och solar lite överallt här i trädgården. Har inte lagt någon större energi på att fota dem än men här kommer ett foto från igår.

odla

Alla foton från vår resa till Mexiko hittar du här.

Tagged as: , , , , , , ,

2 svar »

  1. Tycker det är helt underbart med så många djur. Hoppas du får en praktfull påfågel framför kameran som vill vara modell.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Arkiv

Kategorier

%d bloggare gillar detta: