Idag har vi tagit en strand- och pooldag i värmen. Rejält blåsigt så något dopp i havet blev det inte men ganska skönt att ligga på stranden när det fläktar ordentligt.

Karibiska havet

Höga vågor och underströmmar i Karibiska havet = rödflagg och inget havsbad

Fot i sand

Det är lätt hänt att bränna sig lite i den starka solen här. Vi börjar anta en svagt grisrosa ton både sambon och jag. Men jag tycker nog vi har klarat oss länge ändå.

Försökte mig på lite strandfoton men solen är väldigt stark och sanden väldigt vit vilket gör fotona ganska tråkiga. Kanske jag någon gång lär mig hur jag ska hantera det också för att få bra foton men än är fotokunskaperna helt klart inte tillräckligt stora.

Hotell

Här ser ni vårt hotell från strandhållet. Ett stort men ändå ganska trivsamt hotell och som ni sett förut så finns det en hel del djur på området. Och nej, det fattas inte en bit av fotot. Det är sanden som är så vit så den inte riktigt syns på bilden.

Poolen

Lite poolhäng blev det också. I den rådande värmen var ett dopp efterlängtat och med rödflagg vid havet så är poolen ett klart lämpligt alternativ. Här är en liten del av den stora poolen på området.

Den här lille gynnaren roade oss på eftermiddagen. Vi satt en stund vid en mindre sportpool där basketbollringarna satt uppe. Fågeln flög från den ena ringen till den andra, fram och tillbaka, och passade under resans gång på att ta ett dopp i poolen – varje gång. Fotona är ganska usla av den enkla anledningen att hen skakar av sig vattnet efter doppet. Som det såg ut så hade hen ganska roligt i alla fall.

Nu ska vi, efter lite uppfriskande vila på hotellrummet, ge oss iväg och äta en förhållandevis tidig middag på en mexikansk restaurang här i närheten.

Strand och pool

4 reaktioner på ”Strand och pool

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s