Ännu en riktigt vacker dag har snart nått sin ände. Vädret har varit riktigt välvilligt inställt till oss även om det har förändrats lite. De första dagarna hade vi väldigt varmt och en riktigt hög luftfuktighet (så pass att glasögon och kameralins immade igen om man gick ut i gryningen).

De två senaste dagarna har det varit betydligt torrare luft och rejält mycket svalare på mornarna dessutom är vindarna lite svagare vilket gör havsbaden mindre strapatsfyllda. Dagtid är det fortfarande riktigt varmt men lite behagligare när luften är torrare.

Lugnt vatten

Karibiska havet visar sig från en lite lugnare sida än tidigare. Den observante ser ett kryssningsfartyg där långt ute till havs och, kan jag tillägga, den där vindsurfaren som råkade komma med på bild hade det inte lätt (ska jag säga som inte ens försöker 😉 ).

Idag gick jag runt i hotellträdgården en sväng – utan kamera. Så ska man ju inte bete sig. Naturligtvis höll en hel flock med apor igång med värsta showen i träden. När kameran väl var hämtad så var aporna spårlöst försvunna. Allt är precis som det brukar vara med andra ord 😉

Men några djur fick jag med på bild i alla fall;

Påfågel

Lite rast och vila efter en varm dag – kan behövas även om man är påfågel. Och påfåglar är det synnerligen gott om här i hotellets trädgård (fler påfågelfoton nedan och här).

Påfåglar

Två påfåglar uppflugna på ett balkongräcke, ett favorittillhåll för vissa av dem medan andra hänger mer i den lite mer djungelliknande delen av ”trädgården”.

Matnyttigt

En agutier som hittat något matnyttigt på marken efter apornas framfart. Apornas svingande i träden gör att det faller ner en hel del nötter och frukt till agutiernas glädje.

Vinden har vänt

4 reaktioner på ”Vinden har vänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s