Ibland kan jag nog tycka att jag är en lite märklig människa. Här finns hur mycket vackra miljöer som helst att fotografera men tror ni att jag tar fram kameran. Nix. Du gissade alldeles rätt. Det är inte förrän något djur uppenbarar sig framför ögonen på mig som kameran åker ur kameraväskan.

Lite synd kan jag nog tycka och jag ska försöka skärpa till mig (för min egen skull, jag vill ju ha bilderna trots allt). Å andra sidan så gillar jag mina djurfoton också så det kanske kvittar..

Lianträd

Ett tvättäkta lianträd (finns det sådana?) bevarat mitt i vägen. Ett prov på att det faktiskt händer att jag inte fotar djur 😉 Fotat vid en promenad längs Xaman-Ha, åt andra hållet än förra gången.

Två fåglar som vi stötte på (bland många fler så klart) på vår kvällspromenad. Den svarta var uppenbarligen inte nöjd med min närvaro, hen ser grymt arg ut.

Lite sällskap vid poolen fick vi också av en nyfiken (och lite småhungrig) näsbjörn. Ganska fascinerande djur, kanske mest för att de är av mig helt okända sedan tidigare.

En märklig människa

4 reaktioner på ”En märklig människa

 1. Djur är fascinerande så det är inte så konstigt att du faller för alla ovanliga arter du hittar där. Men det är väldigt fint med naturbilder så om du får för dig att ta några fler sådana bilder också så uppskattas det av mig 🙂
  Visst är det ett sådant där träd där rötterna växer nerifrån och upp och blir en del av trädet? Det är faktiskt också fascinerande 🙂

  Gillad av 1 person

  • Vi får se vad som ryms på minneskortet efter idag, har inte hunnit/orkat ladda ner fotona men särskilt mycket djur är det INTE.
   Det är fullt möjligt att det är ett sådant träd, lite speciellt är det hur som helst.

   Gilla

  • Roligt och jäkligt svårt 😉 Kanske just därför det är roligt?
   Ja visst är den söt även om sambon (som inte alls är djurmänniska i samma omfattning som mig) är övertygad att den lilla sötingen ska bita honom 😉

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s