En tur till Isla Mujeres

Igår tog vi en tur till Isla Mujeres. Resan från Cancún till ön var mycket behaglig måste jag säga, åt båda håll ska tilläggas.

Segel

Utsikten om man ligger på rygg på durken på en katamaran som går för fulla segel.

Resan från Playa del Carmen (där vi bor) till Cancún var lite mer trapatsrik. Vi kom direkt efter en riktigt läskig olycka med en stor turistbuss som tyvärr såg riktigt allvarlig ut. Ambulanser i skytteltrafik och tvärstopp i trafiken – för både oss och räddningsfordonen. Bussen hade kört igenom räcket på motorvägen och vält ner i en ravin (ganska grund men illa nog). Av antalet ambulanser att döma så var bussen säkerligen mer eller mindre fullsatt. Jag kan inte annat än att hoppas att ingen skadades allvarligt.

5 reaktioner på ”En tur till Isla Mujeres

  1. Usch, stackars alla passagerare. Hoppas att alla klarade sig skapligt. Det är just sådana olyckor man är rädd för när man åker buss på slingriga vägar med stup på sidorna. Jag undviker helst sådana. Men en härligt blå himmel ovanför seglen ger en betydligt skönare känsla 🙂

    Gillad av 1 person

    • Slingriga vägar är lite läskiga men den här olyckan inträffade på en spikrak motorväg med bara små raviner ner utanför räckena. Man behöver inte ge sig ut på läskiga turer för att olyckan ska vara framme. Vad värre är så var nog farten högre än den varit på en slingrig liten väg också. Usch, riktigt läskigt var det.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s