Åter på svensk mark

Med fötterna i den svenska myllan igen, någon kyla och snö att tala om är det inte men visst känns det lite kylslaget trots allt. Vi har ju vant oss vid lite varmare temperaturer nu för tiden. Men trots kyla och oviljan att åka hem som vi faktiskt kände så känns det ändå skönt att vara på hemmaplan igen.

Flygplanssovning är inte en gren som jag är särskilt talangfull i, även om vi fick riktigt bra platser och huserade ensamma på en rad med fyra säten, så att jag är trött är bara förnamnet. Har vilat ett par timmar vilket inte räckte långt men sover jag längre så tar det nog bara extra lång tid innan dygnsrytmen är som den ska igen.

Även om ”borta bra men hemma bäst” är ett ordspråk som oftast stämmer så måste jag ändå erkänna att jag kommer att sakna solen, värmen, maten, kulturen och de här små filurerna (och mycket annat);

2 reaktioner på ”Åter på svensk mark

  1. Välkommen hem igen 🙂 Det är alltid lite ledsamt att komma från värme och semester till tråkväder och kyla. Men ni har alla minnen och massor av bilder att värma er med och snart börjar vårsolen att värma oss alla 🙂

    Gillad av 1 person

    • Det har du så rätt i 😉 Brukar i allmänhet längta hem de sista dagarna på en semester men det där landet blir jag visst aldrig riktigt färdig med (tredje gången vi var där).

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s