Malta får vänta

Återbesöket på Malta får anstå en stund, oklart hur länge. Det är helt enkelt inte läge för oss att ge oss iväg under våren, inte utomlands i alla fall. Kanske vi får satsa på en liten resa ”inomlands” i stället.

Anledningen är en krasslig sambo. Efter en allvarlig, riktigt allvarlig, sjukdomsperiod vintern 2007/2008 har han mer eller mindre konstant varit småkrasslig. Nu har det uppdagats att han har en ständigt pågående infektion i kroppen (resterna efter den gigantiska infektionen som ledde till tre månaders inneliggande på sjukhus kanske?) och det ska dra igång en utredning. Gott så!

Det har tagit sin lilla tid att komma dithän och få den utredningen så nu törs vi banne mig inte utmana ödet och ge oss iväg utomlands med risk för att missa någon viktig undersökning. När nu landstinget, efter nära på tio års väntan, äntligen tagit tag i saken så är det bara att hänga med i svängarna och hoppas att de hittar en lösning på problemet.

72401375

10 reaktioner på ”Malta får vänta

  1. Jag har mycket erfarenhet av alla slag från vården men har ändå tron på att när man väl kommer in i svängen så blir man väl omhändertagen. Kanske får man hålla sig uppdaterad lite själv och påpeka saker men för det mesta tror jag att vården fungerar.
    Malta finns kvar. Ta hand om sambon och se till att han är helt fit for fight så blir det ännu roligare när ni väl kommer i väg 🙂
    Kram till er båda ❤

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s