Längs Öländska kustvägen

I tisdags åkte vi norrut längst kustvägen där Öland visar upp sig från en av sina bättre sidor (det finns mycket bra men här var det liksom lite extra vackert). Förutom Byrums raukar fanns det mycket annat att se så stoppen blev många. Av någon anledning blev inte fotona lika många men det är som det är med det, ibland blir det bara som det blir.

Fikastopp blev det vid Sandvik kvarn, vädret visade sig från sin bästa sida så det blev en mysig paus i trädgården nedanför den mäktiga väderkvarnen. Många andra stopp längs kusten blev det också, det går liksom inte att bara åka förbi allt det vackra utan att stanna och njuta en stund.

10 reaktioner på ”Längs Öländska kustvägen

 1. Trevligt där vid Sandviks kvarn, men nu är det väldigt många år sedan vi stannade där. Såg ni kamelerna vid Äleklinta – spännande inslag i den Öländska naturen…

  Gillad av 1 person

 2. Öland har så varierande miljöer och överallt finns det nytt att upptäcka. Det brukar vara så att man vill återkomma om man en gång har varit där och kanske kommer ni snart tillbaka dit 🙂

  Gillad av 1 person

  • Det är möjligt, men Gotland står närmast på tur (om inget annat dyker upp, det är långt till augusti). Har ju lovat att skjutsa ned sonen till höstterminsstarten.

   Gilla

    • Nej, egentligen är det sällan vi blir besvikna. Vi försöker att inte göra oss så många förställningar utan ta saker som de kommer. Alltid hittar man något guldkorn (utom när vi var till Bulgarien, där blev vi faktiskt besvikna av någon anledning).

     Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s