Promenad i Färjestaden på Öland

Som avslutning på våra intensiva dagar på Öland tog jag en stillsam promenad på Talludden, en udde som vi blickade ut över från vårt hotellrum. Ingen dålig utsikt vill jag lova! Vi har haft en härlig semestertripp inomlands, en tripp vi säkerligen gör om någon gång (fast kanske i en aning lugnare tempo).

Vi har en förmåga att skruva upp tempot rejält när vi är ute och far. Lite övning i lugn och tålamod skulle nog inte skada alls 😉 Här kommer i alla fall ett par foton från Färjestaden, Talludden närmare bestämt.

Energidepåerna är definitivt påfyllda efter resan, trots det hektiska tempot. Tur är väl det för Silverpilen var i stort behov av lite öm omvårdnad, både utanpå och inuti, efter roadtripen. I stort sett hela dagen har gått åt till att städa och tvätta bilskrutten. De öländska, dammiga, småvägarna satte sannerligen sina spår. Men nu är den som ny igen – och vi är trötta och i behov av en välförtjänt vila i soffhörnet.

10 reaktioner på ”Promenad i Färjestaden på Öland

 1. Kul att ni är nöjda med semestern 🙂 Kanske kommer ni tillbaka dit men det finns så väldigt många fina ställen i vårt land. Att åka längs kusten i Skåne är en upplevelse och klipporna längs Bohusläns kust bör man inte missa. Men bäst är naturligtvis fjällvärlden. Att stå uppe på en fjälltopp och titta ut över hela världen är mäktigt.
  Det har varit roligt att följa med på er resa. Jag hänger gärna med igen 🙂

  Gillad av 1 person

  • Tack. Ja vi är nöjda. Vet inte om vi kommer tillbaka för som du skriver så finns det ju många ställen att besöka, både här hemma och utomlands.

   Gilla

 2. Tack för att du har delat med dig av din trevliga inomlandsresa 🙂 Nytt ord för mig men ett jättebra ord ju. Åker själv till Blekinge skärgård i morgon för en veckas semester inomlands. Vi har så mycket vackert att beskåda i vårt långa land.

  Gillad av 1 person

  • Låter härligt med en inomlandsresa. Ordet kom för mig efter att jag bestämde mig för att åka till Öland och just varit utomlands. Åker jag utomlands till andra länder blir det väl inomlands inom Sverige?

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s