Små reflektioner om livet som jag lever det!

Sensommarkänsla 2

Ännu en riktigt skön sommarkväll, de kom till slut! Hoppas den här värmen, som jag tycker är alldeles lagom, håller i sig några veckor till. Lusten att ge mig ut på promenad med kameran är lite återuppväckt. Jag nöjer mig med att säga lite så jag inte tar i för mycket 😉

Just nu är det förbaskat mycket att stå i på jobbet, många har semester än och jag täcker för ett antal kollegor. Mina promenader i skog och mark är därmed alldeles nödvändiga för att tömma huvudet efter en arbetsdag. Känns gott att lusten och vädret bidrar till att det blir möjligt!

Tagged as: , , , , , , , ,

11 svar »

 1. Trevligt att du inte lagt kameran ”på hyllan” Härliga bilder med en föraning om höst!

  Liked by 1 person

 2. Den där orange svampen skulle man kolla upp, jätteläcker bild på den. Ja, vissa växter har bråttom med höstfärgerna, det såg den lilla vinterflickan idag när jag tog henne på skogspromenad. Då var det nävor, men de har ju hur bråttom som helst. Även ormbunkarna kan ha lite bråttom. Förstår att det är skönt att rensa skallen i naturen.

  Liked by 1 person

  • Ja den var lite annorlunda, ingen aning vad det är.
   Nu tror jag den ormbunken helt enkelt drabbats av lite torka, alla andra är gröna och fina än. Men visst, som du säger, nävorna har antagit vackra röda färger nu!

   Liked by 1 person

 3. Håller med dig. Jag tycker svensk sommar ska innebära 24 graders värme. Räcker alldeles utmärkt för att bada men även att göra andra saker

  Liked by 1 person

 4. Fina bilder med härliga färger. Lusten kommer kanske för att det börjar finnas annat än blommor att fota nu. Bär, svampar och en del höstfärger väcker fotolusten igen.

  Liked by 1 person

 5. Håller helt med ibod11. Nya motiv är vad vi behöver. Vilken läcker svamp det är. Den har jag aldrig sett.
  Det är klart att man måste rensa skallen. Det går bäst ute i naturen och kameran gör att man koncentrerar sig på något roligt.

  Gilla

  • Anki tror att svampen heter gullhorn vilket verkar vara ett synnerligen passande namn 🙂 Ja nog är naturen den perfekta platsen för att tömma huvudet på snurrande jobbtankar alltid – mitt andningshål 🙂

   Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Arkiv

Kategorier

%d bloggare gillar detta: