Slitit i Visby

Min sköna, lata dag i Visby blev inte alls en lat dag. Idag har vi slitit en hel del. Nu tror jag det där med ”skön och lat dag” mest är en önskedröm, vi är trots allt här i Visby för att hjälpa sonen flytta. Men vi fick undan en hel del idag så förhoppningarna att jag får lite tid över i morgon i stället. Nu får jag väl erkänna att vi inte enbart har städat och packat, vi har hunnit med att gå runt i möbelaffärer och drömma/planera/fantisera om sonens nya boende också. Riktigt mysigt och kul att höra hur han resonerar om hur han vill ha det.

Tänkte mig en långsam kvällspromenad genom ett julpyntat Visby i kväll men insåg att jag helt enkelt är för trött. Vi kom som längst ner till baren och tog varsin kaffedrink innan vi landade på hotellrummet. Kvällspromenaden får helt enkelt vänta till i morgon (men då ska den banne mig bli av, trött eller ej).

Bjuder på en liten vy över Visby, utsikten från ett av våra hotellfönster!

Utsikt från hotellet

Utsikt över Visby från vårt hotellfönster!

8 reaktioner på ”Slitit i Visby

  • Idag har vi hunnit lite allt möjligt förutom städning och packning. Känns gott 😉
   Ja den är inte så dum den utsikten. Om jag nu ska klaga så hade jag sett ut över havet om jag fått ett rum åt andra hållet 😉 Men jag klagar inte, vi har ju inte åkt hit för att sitta på hotellrummet.

   Gillad av 1 person

 1. Det blir inte alltid som man har planerat men det kan vara skönt att ha det mesta slitet avklarat snabbt. Nu kan du förhoppningsvis få lite avkoppling, t ex med en skön promenad 🙂 Jag såg på vädret i går att solen ska skina över Gotland så det blir kanske en väldigt fin promenad genom Visby 🙂

  Gillad av 1 person

  • Solen sken igår, idag har den lyst med sin frånvaro. Men vädret har egentligen varit skönare idag än igår, mindre blåst (här är det nog aldrig vindstilla) och en ganska behaglig temperatur. Inte så tokigt alls!
   Idag har vi hunnit med lite annat, kanske inte riktigt vad jag tänkt men inte så dumt ändå 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s