Förändringens vindar

Förändringens vindar har jag skrivit om förut vill jag minnas. Nu gör jag det igen. Den här gången är det lite mer praktiska skäl som ligger bakom, något konkret och inte bara ”tankeludd”.

Jag har bestämt mig för att skiljas från bloggen, till hälften i alla fall. Om man nu kan skilja sig till hälften fast just när det gäller bloggar så går det nog alldeles utmärkt. Ett annat sätt att uttrycka det på är att jag förökar bloggarna, till och med fördubblar antalet. Nu kan ju steget från en till två tyckas vara ganska litet, men dubbelt upp är det lik förbaskat.

Jag tänker helt enkelt ha två bloggar varav en, den nyaste, enbart kommer att handla om foton. Med anledning av det så har den här bloggen återgått till att vara en blogg där det kan dyka upp reklam från WordPress då jag satsar de pengarna i den nya bloggen i stället. Jag har också ändrat användarnamnet till mitt eget namn – ganska likt i och för sig – och ändrat min lilla profilbild från att vara en näsbjörn till att vara en svamp. Kan känna mig som lite av båda ibland så det kvittar på så sätt men nu när jag ändå är igång så vill jag förnya mig en aning.

Här hittar ni Bilderbloggen som den nya bloggen blev döpt till!

Denna blogg kommer att hänga med ett tag till men kanske mer för ord än för foton även om det dyker upp sådana också så klart – bara inte i samma omfattning. Så häng med och följ även den nya bloggen – i alla fall ni som gillar att titta på foton!

Hund i skogen.JPG

Foto från dagens långpromenad, fler foton på en vintrig hund hittar ni här.

22 reaktioner på ”Förändringens vindar

  • Okej, så den visas bara för ”externa” besökare? Det hade jag faktiskt ingen aning om, å andra sidan borde jag ha tänkt på det… uppmärksamt av mig, eller inte 😉

   Gilla

 1. Grattis och lycka till

  Någon skrev att i och med att man har betalplats för sin blogg på wordpress ser man ingen reklam hos andra. Knepigt, det gäller inte mig. Jag får ofta upp stora ”kokor” av reklam, högst irriterande, men något man får acceptera eller sluta besöka de bloggar det handlar om.

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket!
   Jag tror att det är hos dig, eller den som betalar, som andra inte ser reklam. Sen har jag förstått att WordPress inte visar reklam till andra WordPressanvändare. Sant eller inte? Ingen aning.
   Främst är det utrymmet för fotona jag betalar för. Tanken med den nya bloggen är ju att fylla den med foton – och denna med ord (och givetvis några foton, det kan jag ju inte låta bli).

   Gilla

 2. jag hänger med!
  det där med reklamen är trist tycker jag. själv går jag också och undrar hur jag ska göra för jag har snart använt upp tillgången på fotoutrymme. får nog undersöka betalvarianten.

  Gillad av 1 person

 3. Självklart vill jag hänga med dig i båda bloggarna 😀 Jag förstår det här med att vilja dela upp vissa delar lite och jag har ju också gjort så, men av andra orsaker. Jag ska genast titta in till din nya blogg och registrera den på bloglovin 😀

  Gillad av 1 person

  • Ja alla har vi väl olika skäl till att göra som vi gör med våra bloggar. Tanken från början var en renodlad fotoblogg, sen gillar jag ju att skriva så det gick som det gick. Men jag vill liksom ha båda delarna och – hepp – nu har jag det 😉

   Gillad av 1 person

 4. Vågat att ha två bloggar. Jag känner att det skulle splittra mig för mycket, även om jag tänkt i de banorna. Men jag kikar väl in på bägge dina även om jag är en större älskare av ord och berättelser.

  Gillad av 1 person

  • Vi får se hur det går med det. Kanske det blir för splittrat. Min tanke var från första början att ha en renodlad fotoblogg, så blev det inte vilket gjort att jag känt mig en aning splittrad på grund av det. Så nu får vi se hur det känns med den här lösningen efter ett tag 😉

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s