Reseåret 2017

Ju äldre jag blir desto mer sugen på att upptäcka världen blir jag. Nu är det inte alltid så lätt att komma iväg på olika äventyr, jobbet och sambons hälsa sätter en del käppar i hjulet. Förra året blev det ändå en hel del resande för vår del, hur 2018 utvecklar sig på den fronten återstår fortfarande att se.

Reseåret 2017 började redan i januari då vi for iväg mot varmare breddgrader i Mexiko.

 

Med anledning av sambons hälsa beslöt vi oss för att hålla oss på hemmaplan resten av året men för den skull behöver en ju inte sitta fastlåst hemma. Det blev en hel del resande inomlands.

I maj gav vi oss av mot Öland där vi mötte våren på allvar – på alvaret 😉

 

I juli tyckte vi det var dags att se oss om lite norröver och vi gav oss därför av för att tillbringa några dagar i Dalarna med utgångspunkt från Tällberg.

 

I slutet av augusti stod Gotland på agendan främst för att sonen skulle plugga där en termin. En anledning så god som någon för ett Gotlandsbesök!

 

Reseåret 2017 avslutades som sig bör i december. Då stod ett återbesök till Gotland på agendan. Anledning? Sonen skulle hem igen för fortsatta studier på ”hemmaplan”.

 

Med det var reseåret 2017 slut och nu väntar vi och ser vad reseåret 2018 kan bjuda på. Planerna är så här långt inte så storslagna men det ger sig nog vad det lider!

12 reaktioner på ”Reseåret 2017

  1. Fina bilder som visar fina resor. Jag reste till Motala, London och Stockholm förra året. I år vet jag inte riktigt om det blir nån resa överhuvudtaget. Jag vill gärna till Motala för att se till familjegraven och Stockholm för Pride, men… Vi får se!

    Gillad av 1 person

    • Vi har varit dåliga på att utforska vårt avlånga land, åtgärdade det till en del förra året. I år kommer vi förmodligen iväg till Portugal en vecka i sommar. För övrigt blir det nog mest hemmasemester – inte så dumt det heller 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s