Sköna maj välkommen

Tiden rinner iväg i vanlig ordning, precis som det ska vara. Det är hög tid att välkomna maj månad som jag hoppas kommer med vackert vår- eller försommarväder. Just nu ser det dock lite dystert ut, här på mina breddgrader har det varit en riktigt regnig och ruggig dag.

Regnet hade den goda smaken att hålla sig borta så jag fick min ”helgliga” långpromenad i alla fall. Välbehövlig och avkopplande. I övrigt kändes det inte särskilt lockande att vistas utomhus, regn och rusk möter jag helst inomhus om jag har möjlighet att välja!

Annonser

8 reaktioner på ”Sköna maj välkommen

 1. Vackra bilder när regndropparna hänger på knopparna!😊 Idag har vi haft dåligt väder så jag begav mig ner till snokleden och kollade om jag skulle få syn på den skadade snoken jag såg i söndags. Jodå, den låg på samma plats så jag har den nu hemma hos mig för jag vill vara alldeles säker på att den inte kan bli bra. Den har tyvärr brutit ryggraden ungefär på mitten av kroppen och kan inte röra svansen och därmed inte simma. Förra gången jag hittade en snok med bruten rygg så efter alla ansträngningar att försök att få någon kunnig att ta hand om den inte gick, fick jag lämna den på avlivning. Den ormen kunde röra svagt på svansen, men problemet med den var att ryggraden var bruten cirka 12 cm från huvudet så den kunde absolut inte krypa som denna kan.

  Gillad av 1 person

  • Tack!
   Ja visst känns det lite konstigt. Vinter, vinter och så en… vår? I alla fall några dagar. Längtar faktiskt efter lite sol och värme nu 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s