Det var på håret (eller hörnet)

Under långhelgen som gick blev det en del promenerande även om vädret inte var det allra bästa. Helgen till ära gjorde jag ett återbesök vid en gammal ängslada som varit med förut. Det blev en rejäl promenad för ladan ligger inte nästgårds precis men det var ju också hela poängen, att jag skulle komma ut och röra ordentligt på mig.

En riktigt gammal och vacker lada, tilltufsad inte bara av tiden utan också av naturens härjningar. Det var ”på hörnet” (eller på håret) att ladan fick se sig besegrad av det stora träd som fallit. Men, som det ser ut, så klarade sig ladan någorlunda även ur det!

Annonser

14 reaktioner på ”Det var på håret (eller hörnet)

 1. Vacker gammal lada och fint avbildad av dig. Den ser ändå väldigt stabil ut för att vara väldigt gammal så den står förhoppningsvis där och gläder vandrare länge än 😀 Vilken tur att trädet missade så precis.

  Gillad av 1 person

  • Ja den är vacker och nog står den ett bra tag till. Trädet tog med lite av takets hörn men i övrigt verkar ladan ha klarat sig ganska bra!
   Tack så mycket – lite annat fotat än mina sedvanliga blommor i alla fall 😉 Men, de kommer de också – var så säker!

   Gillad av 1 person

 2. Det var en charmig fin lada.😊 Jag tycker om när de är lite förfallna. Den här ser ut att vara ett par hundra år gammal enligt byggstilen. Är ingen expert men har sett en del lador.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s