Lite smått & gott om mig

Livet ur mitt perspektiv – med utsikt från insidan. Insidan av mitt huvud. En alldeles vanlig människa, ett alldeles vanligt liv. Inte så mycket att orda om. Och ändå är det precis det jag kommer att göra – orda om det!

Kanske det ändå inte är mig själv jag ordar om i så vansinnigt stor utsträckning. Snarare ordar jag nog om vad som händer och sker i livet, vad som just för ögonblicket känns som viktigt i mitt liv. Ofta handlar det om små saker, en blomma som slagit ut eller något annat pyttigt och ynkligt men ack så viktigt. Ibland handlar det om stora saker, resor eller händelser som av olika skäl sätter spår i mitt liv. Men särskilt seriös och djup kommer bloggen inte att vara, sådant har jag nog av i jobbet. Nej här blir det snarare enkla, kanske rent av naiva, uttalanden om en verklighet och vardag som ska föreställa min.

Kortfakta

  • Kvinna, tant, gumma – kalla det vad du vill!
  • 53 år fyllda och äldre blir jag för var dag. Åren rinner iväg i en hisnande hastighet, men det är väl så det är när man har roligt.
  • Älskar djur men är just nu djurlös, det återstår att se hur länge det tillståndet består.
  • Jag är en riktig ”väderkärring” som påverkas mer av vädret än jag egentligen vill erkänna – något som självklart avspeglar sig i bloggen.

Efter att ha hållit liv i bloggen i ungefär ett år kan jag konstatera att den utvecklar sig mer och mer mot att vara en digital dagbok än till den fotoblogg jag inledningsvis tänkt mig. Men det är okej det också – livet är en föränderlig resa!

Annonser